Te milyen gyakran szoktál autószerelőhöz járni?

Szerencsére ritkán kell szerelőhöz vinni az autómat, viszont, amikor erre kerül a sor, akkor mindig csak egy helyre szoktam vinni. Budapesten több autószerviz is megtalálható, viszont nekem a Méta autószerviz vált be a legjobban. És ha nekem valami beválik, akkor azon nem változtatok.

A Méta autószervizben dolgozók nagyon megbízhatók, lelkiismeretesen végzik a munkájukat és még segítőkészek is. Már több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek az autók szervizelésében, ezért minden munkát rutinosan és biztosan el tudnak végezni.

Legutóbb vezérműszíj csere miatt kerestem fel őket. Vagyis átvizsgálásra vittem az autómat, de ők a vezérműszíj cserét javasolták. Nem igazán értek az autókhoz, leginkább vezetni tudom és az alap műszaki dolgokhoz értek. Viszont megszerelni és pontosan megmondani, hogy mi a baja azt nem tudnám. Éppen ezért bízom profikra az autómat, hogy biztosan jól legyen megcsinálva.

Budapesten a 19. kerületben található a műhelyük. Ez nekem szerencsére nincs messze, ezért sokat autóznom se kell hozzájuk. A munkájukra garanciát is vállalnak ezért, ha mégis újra ugyanazzal lenne probléma és még a garanciális időn belül vagy, akkor díjmentesen a lehető leghamarabb helyre hozzák a problémát.

A Méta autószerviznél minőségi munkát végeznek, modern technológiákkal és az ügyfeleiket is megfelelően tájékoztatják. Ha még új vagy náluk vagy annyira értesz az autókhoz, mint én, akkor ne aggódj, mert minden folyamatról tájékoztatnak és semmihez nem nyúlnak a megkérdezésed nélkül.

Ha megbízható és pontos munkát vársz el egy autószerelőtől, akkor menj a Méta autószervizhez, ahol a pontosság, a megbízhatóság és az ügyfélközpontúság alap követelmény.

Bízd profikra az autódat!