Sok Netflix sorozat tekinthető meg

Az elfoglalt emberek általában nem kezdenek bele sorozatok nézésébe, mert tudják, hogy úgysem lesz elég idejük végignézni az egész történetet. Pontosan ezért kerül vetítésre többféle Netflix sorozat, amelyeket néhány óra alatt végignézhetünk. Az élmény ugyanolyan átütő lesz, mint a több évadon átívelő sztorik esetében. Például “Az élet önmagammal” című alkotásban,

Miles egy hétköznapi, meglehetősen balszerencsés fickó örömmel áll be kísérleti alanynak egy laboratóriumba, ahol azt ígérik neki, hogy feljavítják a DNS-ét és ennek következtében jobb lesz, mint valaha. Eleinte minden nagyon jó, de hősünk egyszer csak ráébred, hogy valami hiba csúszott a gépezetbe és őt nem feljavították, hanem valójában klónozták. Ezen Netflix sorozat legnagyobb kérdése az, hogy Miles miként érheti el, hogy újra a régi önmaga legyen. Szórakoztató és egyben elgondolkodtató a film témája.

De a Netflix sorozat egyéb alkotásokat is magába foglal, mint a Végtelen matrjoska, az Űrhadosztály, a Julie és a Fantomok, a Bébicsőszök klubja stb. Tudta Ön, hogy, Christopher Lloyd kiegészíti mesés karrierjét egy újabb ikonikus sci-fivel? Igen, a colore.hu cikke szerint ő lesz az egyik új szereplője a The Mandalorian 3-ik évadának! Javában zajlanak a forgatások Dél-Kaliforniában, ezért nem akarták tovább titokban tartani, hogy a színészlegenda is fontos karakterként lesz látható ebben a nagysikerű sorozatban. 2019 novemberében debütált a Disney+ csatornán a Csillagok háborúja univerzumában játszódó The Mandalorian, hogy ezzel segítsék elő a streaming szolgáltató előfizetői számának növekedését.

2020 végén futott be a második évad, míg az első spin-off sorozat, a The Book of Boba Fett december 28-án került a csatorna kínálatába. A colore.hu írása szerint, a széria harmadik évadának megjelenési dátumát még nem hozták nyilvánosságra. A háromszoros Emmy-díjas, 83 éves Christopher Lloyd feledhetetlen alakítást nyújtott a Vissza a jövőbe trilógiában, de szerepelt a Star Trek III: Spock nyomában, a Vénrókák, a Roger nyúl a pácban és az Addams Family című alkotásokban is, írja a colore.hu.