Remek élményeket kínál a Furulya ABC

A nagyvilágban zajlódó események mindenkire hatással vannak, még akkor is, amikor úgy hiszi, hogy sikerül teljesen kizárni a problémákat. Valójában erre kevés esély kínálkozik, hacsak nem tanulunk meg kellően koncentrálni valami másra.

A zene egyértelműen egy olyan élményt nyújtó dolog, ami képes hatni a felzaklatott érzelmekre. A Furulya ABC könyv sok olyan dallamot tartalmaz, amit akár mi magunk is lejátszhatunk. Ehhez természetesen első körben szükségünk lesz egy kiváló hangszerre, de ez még nem minden. Sokan úgy vélik, hogy külön tehetséggel kell születni ahhoz, hogy egy adott eszközön játszani lehessen, de valójában minden csak az akarattól függ és a gyakorláson múlik. A Furulya ABC dalainak elsajátítása magunktól jó eséllyel nem fog sikerülni, de kérhető szakember segítsége erre a célra.

A furulyaiskola.hu weboldalon megtaláljuk azt a kedves és türelmes tanárt, aki új színt, pontosabban hangot fog vinni az életünkbe. Az oktatás online formában is megvalósulhat könnyedén. A Furulya ABC 1-100 dala oktatóvideókon keresztül megtanulható. De miért jó mindez? Gyerekek esetében a készségek fejlődnek, javulnak kiváló mértékben, felnőttek pedig megtanulhatnak végre kicsit elvonatkoztatni az állandó problémáktól és az alkotásra és a szépre koncentrálni.

Érdemes olykor kicsit letenni a telefont, kikapcsolni a televíziót és élvezni a Furulya ABC dalainak egyedi rezonanciáját. Minden szólam egy költemény még akkor is, ha nem teljesen pontos. Az erőfeszítések biztosan nem vesznek kárba, hiszen már azzal nyerni lehet, ha nem másra, hanem a zenélésre koncentrálunk legalább rövid ideig.