Panyolai Pálinka a jeles alkalmakra

A pálinkafőzés igencsak nagy múltra tekint vissza. Egyik leghíresebb képviselője a Panyolai Pálinka. Ahhoz, hogy ez a nemes nedű elérje a semmihez sem hasonlítható zamatát, rendkívüli szakértelem, minőségi hozzávalók és rengeteg türelem kell. Panyolai páinkafőzés első írásos emléke 1732-re vezethető vissza.

Sajnálatos módon, 1989-ben beszüntették a szeszesital készítést, egészen 2002-ig. Ekkor a régi tradíciók és receptek felélesztésével, de valamivel korszerűbb technikák segítségével újra elindult a főzés. A kiemelkedő minőség megtartása mellett, újabb termékekkel bővült a kínálat. 2010-ben egy kapacitásnövelő korszerűsítés történt, hiszen az óriási keresletnek hála, a készletek rendkívül gyorsan elfogytak minden évben.

Tovább bővítve az üzleti tevékenységet, megalapították a Kóstolóházat, valamint létrehoztak limitált kiadású vagy éppen magas alkoholfokú párlatokat is. Amennyiben szeretnénk megkoronázni az ünnepi alkalmakat, válasszuk a nívós Panyolai Pálinka valamelyikét, mert a siker biztosan nem marad el!