Érzéki elegancia – romantikus fehérneműk, női alsók, melltartók, hálóruhák

Romantikus és kényelmes, mégis elegáns – ez a Tchibo webáruház heti ajánlatában szereplő fehérneműkre, pizsamákra és szabadidőruhákra egyaránt igaz. A kellemes darabokban mindig jól érezhetjük magunkat, akár egy nadrágról van szó egy hétvégi lazításhoz, akár a fehérneműkről a dolgos hétköznapokon. A kínálat darabjai mindemellett visszafogott, szép megjelenésükkel is biztosítják majd, hogy mindig szívesen öltsük magunkra őket!


A kollekcióból elsőként rögtön egy igazán lenyűgöző darabot mutatunk: a csipkés body minden ízében az igazi elegancia és a kényelem legjobb keveréke, a gyönyörű csipkebetétekhez ugyanis selymesen fénylő, puha microtouch anyag társul elöl a hasrészen, valamint a mutatós hasítékkal díszített hátsó oldalon is. A hálós anyaggal alábélelt mellrész merevítő és szivacsbetét nélkül készült, alul pedig puha, kétszeresen állítható patentgombos zár található rajta, így igazán könnyű és kényelmes viselet, amin különösen szép további díszítőelemek a csipkéből készült, finom japán ujjak.    Akár a bodyhoz, akár az otthon töltött reggeli, esti órákra is tökéletes választás a fekete csipkés kimonó, melynek puha, Lenzing Modal®-sztreccs anyagán két megkötőt is találunk: a külső pánt mellett egy belső megkötő biztosítja, hogy tökéletesen állíthassuk be ezt az ujjvégeken finom csipkével díszített darabot. Akárhogy viseljük is ezt a kimonót egyvalamiben biztosak lehetünk: mindig igazán nőiesnek érezhetjük majd magunkat benne!
      A bodyhoz hasonló, finom csipke díszíti a gyönyörű bustier melltartót is, amelynek kosarai különösen puha Lenzing MicroModal® anyaggal készültek. A melltartó merevítő nélküli fazonú, a mell alatti puha, rugalmas szalaggal alig érezhetően simul a testre, hátul pedig háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórész gondoskodik a kényelemről. Az állítható hosszúságú pántokkal tökéletesen testre szabható darabhoz kitűnő választás a zavaró oldalvarrások nélkül készült, enyhén alakformáló hatású, pamut lépésbetétekkel készült magas derekú seamless alsó, amely tökéletesen illeszkedik majd a testhez.
Egy másik remek szett lehet – de természetesen az egyes alsó és melltartó fajták szabadon kombinálhatók, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb megoldást – a spacer kosaras melltartó és a két darabos csomagban kapható brazil alsó. A spacer anyagú, különösen puha és lélegző kosarakat oldalról finom, sötétszürke  csipkebetét öleli körül, amelyet elöl apró masni is díszít. A melltartón háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórész és az állítható hosszúságú pántok biztosítják a tökéletes kényelmet. A hátul finom csipkebetoldással készült, elöl masnival díszített, selymes fényű microtouch anyagú alsókban pamut lépésbetét biztosítja, hogy egész nap kellemes viseletet nyújtsanak – ráadásul szürke színben is elérhető a szett, amelyben az egyik alsó egyszínű, a másik pedig szürke alapon fehér pöttyös anyagból készült.

Természetesen több színben is találunk fehérneműket a kínálatban, amelyek egymással, és a már bemutatott darabokkal is jól kombinálhatók! A puha kosaras melltartó szürke alapon fehér pöttyös, és fekete színben kapható. Az enyhén párnázott kosarak merevítő nélkül, finoman formálnak, oldalt pedig finom csipkével vannak díszítve. A háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórész és az állítható hosszúságú pántok garantálják, hogy a lehető legkényelmesebben állíthassuk be a melltartókat. A három női alsóból álló szettben fekete, szürke alapon pöttyös, és bordó színben is találunk egy-egy darabot a selymes fényű microtouch anyagból készült alsókból, amelyekben pamut lépésbetét biztosítja a kényelmet, a derékrészt pedig rugalmas díszszegély, és masni dekorálja.

A varrás nélküli puha melltartó szintén három színben kapható a kínálatban: a fekete és a fehér mellett bordó darabot is választhatunk – ez a melltartó azoknak lehet tökéletes választás, akik az igazán egyszerű és kényelmes megoldásokat részesítik előnyben. Az aloe vera kidolgozás különösen puha tapintást biztosít az egységes méretezésű melltartónak, ami 75 – 85A, 70 – 85B, valamint 70 – 80C méretekhez illik. A tökéletes illeszkedésről ebben az esetben is a háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórész gondoskodik majd, így biztosak lehetünk benne, hogy stabil, mégis kényelmes megoldást választunk ezzel a melltartóval.

A fehérneműk közül még egy szettet mutatunk most be, amely egymással mutat a legjobban: a puha kosaras melltartó, és a 2 darabos csípőalsó szett alapja a puha microtouch anyag, ami ezúttal világosszürke színű, erre kerültek a piros-rózsaszín mintával nyomott részek díszítésként. A melltartó esetén a merevítő nélküli kosarak elején találjuk a virágmintát. Az enyhén párnázott kosarak alatt csillogó rugalmas díszszegély található, míg a melltartón hátul pedig a már megszokott, háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórészt találjuk – természetesen állítható pántokkal! A pamut lépésbetéttel ellátott alsóknál szintén elöl, a középső részen látható a virágmintás betét, ezen kívül a derékrészen, és a lábkivágásnál is rugalmas díszszegélyt találunk.