Az Apple töltő híres a megbízhatóságáról

A manapság piacra dobott telefonok mellé, a gyártó adaptert nem, csak vezetéket mellékel, így a beszerzéséről Önnek kell gondoskodnia. Az Apple töltő utángyártott, de hitelesített változata valamivel olcsóbb, mint az eredeti, így remek alternatívának bizonyulhat. A megfelelő adapter kiválasztásánál néhány fontos szempontot javasolt figyelembe venni. El kell döntenie, hogy mennyire lényeges a gyorsaság. Ha többnyire otthon tölti a telefont, akkor nem feltétlenül kell 5 W teljesítményű modelltől erősebbet vásárolnia.

Fordított esetben, ha sürgős a dolog, vagyis gyakran úton van, akkor célszerű minimum 18 W variáció mellett döntenie, hiszen az sokkal rövidebb idő alatt végzi el a feladatát. Mindenképp az Apple töltő minőségi típusát vásárolja meg, szóval messziről kerülje a tanúsítvánnyal nem rendelkező silány darabot, hiszen az nagymértékben károsíthatja az akkumulátort. A modern technológiának hála, egyre több olyan telefontok érhető el, amibe bele van építve egy aksi is. Az Apple töltő, tehát renget variációban kapható.

A mobil tokok sokfélék lehetnek

Minden nagyobb gyártó igyekszik évről-évre új modelleket dobni a piacra, így napjainkra a kínálat hatalmassá vált. A TPU mobil tokok nem deformálódnak, a felületük pedig modern külsőt kölcsönöz a készülékeknek. Az előnyeik közé tartozik, hogy nem látszanak meg rajtuk a zsíros ujjlenyomatok. Ha mégis tisztításra kerül a sor, akkor langyos vizet érdemes használni. Akik nem szeretnének változtatni a telefon kinézetén, azok választhatnak az átlátszó modellek közül.

Amennyiben extra védelemre van szükség, akkor szerezze be az alumínium mobil tokok egyikét! A műanyag borítás alumínium lemezzel van megerősítve, ezáltal igazi páncélt képez. A csukható modellek rendkívül keresettek, hiszen számos pozitívummal, illetve extra funkcióval rendelkeznek. Léteznek olyan változatok, amelyekben készpénzt és bankkártyákat is tárolhat, vagyis praktikum szempontjából előnyösek. A filmek szerelmeseinek remek alternatívát jelentenek, hiszen állványként is szolgálnak. A mobil tokok nem ritkán akciós áron vásárolhatóak meg.