A büdös láb ellen használjunk légáteresztő lábbelit!

Senki sem szeretné, ha a lábszag miatt lenne emlékezetes egy találkozója, szóval inkább tegyünk azért, hogy a lábaink ne legyenek rossz szagúak. Persze a büdös láb ellen néhány dolgot tehetünk azon kívül, hogy tisztán tartjuk és ápoljuk a bőrt. Bár e szag ártalmatlan, mégis ajánlott a megszüntetése. Használjunk olyan zoknit és cipőt, amiben a lábunk rendesen tud szellőzni és ne feledkezzünk meg a lábhigiéniáról sem!

A lábszag azért alakul ki, mert nem tud elpárologni a bőrről az izzadtság, ami tökéletes táptalajt ad a kellemetlen szagokat árasztó baktériumoknak. Büdös láb ellen használhatunk lábsprayt, ami csökkenti a lábizzadást és megszűnteti a kellemetlen szagokat, emellett segít meggyógyítani a repedéseket és meggátolja az újbóli kialakulását is. Figyeljünk arra, hogy egész nap ne hordjuk ugyanazt a zárt cipőt, ne viseljünk nylon anyagú zoknit, mert így még a lábkörmök is gombás fertőzést kaphatnak. Használjunk büdös láb ellen való termékeket, amelyek segítenek ápoltan tartani a lábainkat!

Olykor a női kopaszodás megállítható és visszafordítható

Természetes dolog, hogy a korunk előrehaladásával a hajunk ritkulni kezd, de a hajhullás, a kopaszodás a férfiaknál általában gyakrabban fordul elő, mint a nőknél. Hölgyeknek ez trauma és önbizalomhiányt is okozhat. Hogy ne így legyen, elmondjuk, miszerint a női kopaszodás rendszerint visszafordítható. Nőknél ilyesmi általában szülés után vagy a változókorban jelenik meg, vagyis a hormonokkal van összefüggésben.

A női kopaszodás arra is utalhat, hogy a hajhagymákhoz nem jut el a megfelelő mennyiségű tápanyag, tehát tegyünk ellene, adjuk meg, amire szükségük van! Használjunk olyan hajápoló készítményeket, amelyek teljesen természetesek, gyógynövényekkel telítettek és hatásosak, hogy a hajhagymák regenerálódjanak, megszűnjön a hajhullás, majd pedig meg is erősödjön. Mindemellett nem árt ilyenkor megnyugodni, agyilag kikapcsolni, a stresszt elhagyni, mert az is súlyosbíthatja ezt az állapotot. Ha a női kopaszodás felüti a fejét, azonnal állítsuk meg, tisztázzuk az okát és irtsuk ki tőből!